20.02.2017 15:54

ŠKOLENIE HILDESHEIM 2017

Ako minulý rok, aj tento rok sa konalo školenie v Hildesheime od 31.1. - 2.2. 2017, na ktorom nechýbali ani zástupcovia spoločnosti Tegs, s.r.o.

Boli predstavené nové výrobky vyrábané pomocou GTL - technológie (Gas-to-Liquids-Technologie), ktoré majú nasledovné vlastnosti ako sú:

- extrémne odolné voči odparovaniu

- bez zápachu

- pri obrábaní nevytvárajú hmlu

- vysoký bod horenia

- obrábanie pomocou týchto výrobkov je bezpečné a hospodárne

 

Honovacie oleje a oleje pre brúsenie

Kombináciou s nízkou viskozitou základného oleja a výberom výkonných aditív sa dosahuje vysoká kvalita obrábaných povrchov súčiastok. Brúsne oleje majú výborné vyplavovacie vlastnosti a brúsne kotúče zostávajú dlhodobo čisté.

ISOCUT LG 7 - nízkoviskózny brúsny olej s vyšším bodom vzplanutia > 160 °C a viskozitou 7 mm2/s pri 40 °C, možnosť použitia pre všeobecné trieskové obrábanie.

ISOCUT LG 10 S - univerzálny brúsny olej s vyšším bodom vzplanutia > 180 °C a viskozitou 11 mm2/s pri 40 °C.

 

Emulgovateľné (vodou riediteľné) procesné kvapaliny

Dlhodobo stabilné procesné kvapaliny bez obsahu bóru s vynikajúcou ochranou proti korózií a vysokým mazacím účinkom. Použitie vhodné pre stredné až ťažké trieskové obrábanie súčiastok z ocele, liatiny a Al zliatín.

EMULCUT 160 - vysokoúčinná procesná kvapalina vhodná pre stredné až ťažké obrábanie súčiastok z ocele, liatiny, Al zlatín a titánu. Vyznačuje sa dlhodobou pH stabilitou, veľmi dobrá mazacia účinnosť pomocou špeciálnych esterov.

EMULCUT 4021 - univerzálna procesná kvapalina s dlhodobo stabilným PH vhodá pre brúsenie a trieskové obrábanie súčiastok z ocele a liatiny.

EMULCUT 4010 - univerzálna procesná kvapalina, vysoko stabilná hodnota pH, vysoká ochrana proti korózií, vhodná pre brúsenie a obrábanie súčiastok z ocele a liatiny.

 

 

 

 

—————

Späť


Výhradný zástupca Petrofer GmbH pre SR